"Seoarang Bapa Bunuh 7 Bayi Hasil Dari Sumbang Mahram" Mengaku disuruh oelh bomoh


Seorang lelaki warga Indonesia mengaku merogol anak kandungnya dan membunuh 7 bayi hasil daripada sumbang mahram atas nasihat seorang bomoh.

Ketua Polis Banyumas, Kombes Edy Suranta Sitepu menjelaskan, kes itu bermula apabila suspek, Rudi yang berusia 57 tahun berhijrah ke Klaten untuk bekerja sebagai buruh binaan pada 2011.

“Suspek menjelaskan, pada 2011 dia berhijrah ke kawasan Klaten untuk menjadi buruh binaan. Kemudian dia bertemu dengan seseorang di sana yang dia anggap sebagai bomoh,” katanya kepada Detik.

Selepas berjumpa dengan bomoh, Rudi menyatakan hasratnya untuk menjadi kaya dengan cara yang tidak betul.

“Kemudian bomoh itu menasihatinya bahawa jika dia ingin kaya, dia perlu menyetubuhi anak kandungnya. Kemudian apabila anaknya lahir, dia perlu ditanam hidup-hidup sehingga 7 kali berturut-turut,” jelas Edy.

Ketika sidang media itu, Rudi mengaku dia bertemu dengan bomoh ketika merayau di Klaten. Daripada pertemuan dengan bomoh itu, Rudi mengaku telah menerima cadangan untuk menghamilkan anak kandungnya dan membunuh bayi yang dikandung anaknya.

“Saya dapat bisikan daripada bomoh. Mereka kata kalau nak kaya, anak awak akan mengandung sehingga 7 kali kemudian bunuh (bayi),” kata Rudi kepada pemberita.

Ketika melakukan hubungan seksual, Rudi mengaku mengugut anaknya dengan senjata tajam.  “Ancamannya ialah ‘jika anda melaporkan saya akan membunuh’,” katanya kepada Detik.

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Sumber: thevocket

 

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post