"Mertua Tuduh Aku Yg Bukan2 Sebab Anak Aku Lahir Sumbing" Sampai macam tu sekali mereka lakukan kat aku


 

Salam admin mintak hide profile saya…Saya ringkas kan story saya…nak minta pendapat Dan cadangan. kami berkahwin sudah 5 tahun dan mempunyai 2 anak perempuan. masalahnye kedua orang tua wife suke msuk cmpur. semasa kelahiran anak pertama saya bapak wife membuat perkara pelik.. Die telah mengali dan mencuri uri anak saya satelah saya tanam 5hari.. semasa kami semua tiada dirumah tak tau atas tujuan apa.. Saya dapat tau pun wife yang bagitaw…

Kami di takdirkan anak sulung lahir sumbing ibu mertua mengata yang saya dulu buat bukan2, ya Allah macam tu sekali mereka lakukan kat saya.. Dari Situ Saya dapat rase yang dorang tida hormat pada saya..

3 mnggu lepas kejdian tu bapa wife dapat kanser usus Dan saya sendiri yang menghantar ke hospital untuk tukar beg najis nya.. Tpi sekali lagi bapa wife mengutuk saya cakap yang saya tak iklas bawa laju2 macam nak membunuh.. Saya tahan lg sebab saya tau family wife org susah tiada kemudahan.. mengharapkn jasa baik orang kampung je untak mintak bantuan.. saya tak pernah abaikn tanggungjawab saya tiap bulan lengkap semua tiada yang kurang..

Tapi wife suke bercerita dengan family mereka apa2 hal rumah tangga kami.. tanpa pengetahuan saya. wife sering lari rumah semasa saya tiada drumah berkerja atas hasutan famly wife… dan Mak wife pernah bagitau yang die tak nk anak2 saya dan lepaskn anaknya.. 

Selepas kejdian itu saya membuat aduan di pejabat agama. sy dan wife telah d kaunsling.. dan ok. selepas dua hari mak bapak wife datang lagi ke rumah Kali nie lagi teruk dorang datang membawa lari wife dan anak2 datang Tanpa di undang ..

Saya pun membuat laporan polis atas kejadian tu.. smnggu lepas tu wife ke makamah syariah meminta fahsak .. raya Tahun nie pun sunyi Tampa wife dan ank2.. Sy pun ambik guam Bela… Untuk difend dri saya… 

Saya Masih sayangkan wife dan anak2 saya yang masih Kecik.. Sayangkan famly saya… apa yang Harus saya buat dah masuk 3bulan lebih tak dapat hidup bersama dengan anak2 dan wife sy.. Kes masih berjalan di makamah.. minta bantuan cadangan dan pndapat semua saya buntu…Terima Kasih…

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Sumber –kisahrumahtangga

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post