"1989 Kejadian Kejam Junko Furota Diseksa Selama 44 Hari" Lubang dubur dimasukkan mercun dan meletop


 

Junko Furota berusia 17 tahun, bersekolah di Sekolah Tinggi Minami dan dilahirkan di Saitama Jepun.

Seorang gadis yang sangat cantik dan digilai ramai lelaki di tempat belajarnya. Seorang wanita bersederhana yang tidak merokok, minum minuman keras dan mengambil dadah membuat dia dilabel perempuan baik.

Kes pembunuhan dia telah berlaku pada tahun 1989, dimana Junko telah dirogol dan diseksa selama 44 hari sehingga dia meninggal dunia.

Disebabkan kecantikan Junko ini, Hiroshi Minayo seorang samseng telah jatuh hati pada Junko dan turut meluahkan perasaannya. Tetapi cinta Hiroshi telah ditolak Junko, dalam pada masa yang sama Hiroshi juga dikaitkan dengan ahli kumpulan Yakuza. 

Pada 22 November 1988 telah berlaku detik hitam dimana Junko sedang ke tempat kerja dia telah diculik 4 orang samseng, dan dibawa ke Ayase Tokyo.

Setelah sampai di Ayase, Junko telah disembunyikan di sebuah rumah dimiliki Minato, iaitu salah seorang penculik tadi.

Minato telah menghubungi ahli keluarganya sendiri dan menyatakan Junko ini adalah kekasihnya, sebagai rahsia untuk menyembunyikan kejahatan mereka.

Setelah 5 hari Junko tidak pulang ke rumah, ibu bapa Junko mengambil keputusan untuk membuat laporan polis mengenai kehilangan anaknya itu.

Penculik ini mengetahui pihak polis sedang mencari Junko disebabkan tersebar berita pada masa itu, Junko telah dipaksa penculik itu untuk menelefon ibunya memberitahu yang dia sedang dalam keadaan baik dan menyuruh supaya pihak polis memberhentikan pencarian. Dalam masa yang sama Junko diugut penculik jika cuba melarikan diri ahli keluarganya akan menjadi mangsa pembunuhan, demi menjaga keluarganya Junko terpaksa mengikut apa yang disuruh penculik itu.

Sepanjang Junko berada dalam tahanan, dia pun telah dirogol dan diseksa beramai-ramai.

Hari pertama: 

Junko telah dirogol 400 kali sama ada bergilir-giliri atau beramai-ramai. Dia telah mengalami kebuluran dan kekurangan nutrisi. Junko juga dipaksa makan lipas dan minum air kencingnya sendiri,   dipaksa bogel dan membuat onani dihadapan penculik, dibakar dengan pemetik api dan dubur serta kemaluannya dimasukkan objek asing.

Hari ke 11: 

Junko dipukul berkali-kali, mukanya disembam ke atas lantai konkrit dan kepalanya  dilompat penculik. Tangannya diikat atas siling dan tubuhnya dijadikan punching bag seperti bag boxing. Alat pengangkat berat juga dijatuhkan atas perutnya dan Junko mengalami muntah kerana perutnya tidak dapat menerima makanan. Selain itu Junko dicucuh api rokok pada lengannya, cecair lilin dilebur ke atas kakinya, dan botol air dimasukkan dalam kemaluannya.

Hari ke 20:

Junko sukar berjalan kerana kecederaan di kakinya, dia dipukul kayu golf dan buloh, mercun yang dicucuh api dimasukkan ke dalam duburnya, tangannya dihempap objek berat. Junko juga dipaksa tidur di balkoni semasa musim sejuk, kemaluannya dicucuh api dan dimasukkan besi pemanggang ayam, Junko telah mengalami pendarahan yang sangat teruk.

Hari ke 30: 

Lilin panas dititiskan ke atas badannya, kelopak mata dibakar dengan pemetik api, putingnya di sebelah kiri dikepik playar dan dihancurkan, mentol lampu yang panas dimasukkan ke dalam kemaluan. Dan mentol yang panas itu meletop di dalam kemaluan Junko. Junko telah mengalami kesukaran membuang air kecil serta saiz otaknya sudah mengecut.

Hari ke 40:

Junko telah meminta untuk membunuh dirinya sahaja,  dan pada hari ke 44, Junko sekali lagi dipukul, matanya dicucuh api lilin kerana mereka telah kalah mahjong dengan Junko. Anggota badan Junko dibakar disimbah minyak dan dinyalakan api, penyeksaan terjadi selama 2 jam, keesokan harinya Junko telah meninggal dunia akibat dari penyeksaan hari demi hari.

Kejadian penyeksaan ini tidak tercapai dek akal, dan sangat memilukan untuk keluarga Junko. 

Sehingga apabila Junko telah meninggal dunia, mereka menghapuskan mayat Junko dengan membalutnya dengan selimut dan dimasukkan dalam tong air dan disimenkan serta dibuang ke dalam trak pembersihan simen. Namun tidak lama selepas itu keempat-empat ini ditahan polis dan mahkamah telah memutuskan nama- nama penjenayah ini tidak disebarkan kerana mereka masih di bawah umur.

Akhirnya nama penjenayah ini diapaprkan

Hiroshi Minayo 18 tahun 

Jo Ugura 18 tahun

Nobuhan Minato 16 tahun

Yasushi Wanabe 17 tahun

Nama-nama penjenayah ini dipaksa sebar oleh wartawan kerana mereka telah melakukan kesalahan yang sangat kejam dan mencetuskan kemarahan dunia. Mereka telah dijatuhkan hukuman penjara seumur hidup.

Tambahan lagi kes Junko ini telah diadaptasi oleh Kamata Yoji dalam filem "Concrete Incase High School Girl Murder Case" yang telah diterbitkan pada tahun 1995.

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Sumber – kisahjalanan

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post